Billlig ny forrude i Aarhus

Hos Østjysk Bilglas giver vi gerne din bil en ny forrude.

Vi kører i hele Aarhus

Skal din bil have en ny forrude ?

Hos Østjysk Bilglas skifter vi meget gerne din forrude. Vi har et samarbejde med alle danske forsikringsselskaber. Dette samarbejder betyder, at vi ordner alt det kedelig papirarbejde overfor dit forsikringselskab. Det gælder uanset om der er tale om udskiftning af forruden og reparation af stenslag.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Udskiftning af forrude ?

Vores faste værksted ligger i Tilst, men langt de fleste reparationer af stenslag og udskiftning af forrude foretager vi hos vore kunder. Vi kører nemlig meget gerne ud til dig på din arbejdsplads eller bopæl.  Flere og flere af vore kunder vælger, at vi skal foretage reparationen, mens de er på arbejde. Ofte henter vi blot nøglen i receptionen og så klarer vi reparation af stenslaget eller udskiftning af forruden på din parkeringsplads.  Du behøver ikke at være ved bilen, mens reparationen foregår.

Hvad koster en ny forrude ?

Vi praler gerne med, at vi har landets billigste priser hos Østjyske Bilglas. Vi er en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder. Vi tror faktisk så meget på vores priser, at vi gerne skilter med dem. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering. Kan du ikke finde din bil på listen, så send os blot en mail eller ring på 40 16 16 52. Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Vi har Aarhus´ billigste pris på en ny forrude 09/09/2019