Forruden skal være uden stenslag, når frosten kommer

Stenslag og frost

Inden længe kommer frosten, og så er det meget vigtigt, at forruden er uden stenslag, hvis du vil undgå at skulle skifte ruden.

Hvis forruden har bare et mindre stenslag, vil det helt sikkert kun blive værre, når frosten for alvor sætter ind. I værste fald kan det resultere i, at ruden skal skiftes.

– Hvis du skynder dig at få stenslaget repareret forruden, før frosten kommer, kan du undgå at skulle have skiftet hele ruden. Ofte ligger der fugt i stenslaget, og når så vandet fryser, vil det udvide sig og derved lave større revne i forruden. Specielt er der en risiko, hvis der er et stenslag, og du sætter fuld varme på i bilen. Det vil også få ruden til at revne. Det vil så kræve en udskiftning af ruden i stedet for en reparation. En reparation er alt andet lige meget billigere end at skifte hele ruden,

Få stenslaget ordnet før frosten kommer

Reparationer af stenslag bør derfor høre med til almindelige vinterklargøring på samme måde, som vinterdæk gør. Husk forruden er ikke den eneste, der er særlig udsat i vintermånederne. Jeg ser faktisk ofte, at bagruder også går i stykker om vinteren. Der kan nemt ligge lidt vand i bunden af ruden, som så udvider sig og sprænger ruden, når det fryser udenfor. (Bagruden er ikke i to lag glas som forruden og er derfor ikke lige så robust.)

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  Pas på forruden i frostvejr – stenslag !!! 17/12/2019