Har din Ford, Citroën, VW, Mazda, Opel eller Skoda fået et stenslag ?

Ford, Citroen, Skoda, Mazda, Hyundai eller Skoda – Vi klarer det!

Hos Østjysk Bilglas arbejder vi med alle bilmærker. Så uanset om det er en Ford, Citroën, Hyundai, Skoda, Mazda eller helt tredje, så udskifter vi gerne din forrude eller reparerer stenslaget uanset bilmærke. Vi samarbejder med de førende bilglas importør i Danmark, hvorfor vi kan leverer og montere en ny forrude til alle bilmærker. Det gælder også til hign-end biler, specialbygget racerbiler eller veteranbiler.

Forrude til ford, opel, mazda, toyota, vw, skoda, hyundai, citroen

Vi kører i Aarhus, Hadsten, Galten, Hammel og Hinnerup

Østkysk Bilglas har værksted i Aarhus og Hadsten. I Aarhus har du mulighed for at leje en lånebil for kun kr. 150,- pr dag. Vi kører dagligt i hele Østjylland, hvilket betyder, at vi kommer meget gerne ud til dig for at udskifte forruden på din Ford, Skoda, Citroën, Hyundai eller Mazda. Langt de fleste udskiftninger af forrude sker på en parkeringsplads enten på kundens bopæl eller arbejdsplads.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Vi anvender kun den bedste bilglas kvalitet

Reparation af stenslag, udskiftningen af forrude og bilglas kvaliteten, er noget som vi går ekstrem meget op i. Vi yder derfor 5 års garanti på monteringen af forruden på din Hyundai, VW, Ford, Citroën, Skoda eller Mazda

Prisen på  ny forrude til en Mazda, Skoda, VW, Ford, Hyundai eller Citroën ?

Hos Østjysk Bilglas kan du spare optil 40% i forhold til at gå til et autoriseret værksted. Vi praler gerne med at vi har landets billigste priser på en ny forrude. Østjysk Bilglas er en del af  Bilglas Gruppen. Det betyder, at vi har indgår i et større indkøbsfælleskab, hvilket betyder meget lave priser. Vi skilter gerne med vores priser, fordi vi har ikke noget at skjule på den front. På vores pris-side  har vi listet en pris-eksempler på en ny forrude til forskellige bilmærker; Ford, Mazda, Skoda, VW, Hyundai. Hvis dit bilmærke ikke fremgår af listen, så send os en mail eller give os et ring på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude. Husk vi prismatcher, hvis du har fundet en lavere pris andetsteds.

Stenslag pris

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Billlig ny forrude i Aarhus
Stenslag, bilglas, Bilglas i Hadsten billigst hos østjyske bilglas
Stenslag, Ny forrude, bilglas i Hinnerup billig pris
Stenslag, bilglas, Ny forrude Hammel
Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Har du fået et stenslag i forruden på din Ford, Skoda, VW, Opel eller Citroën ? 22/09/2019