Stenslag, Ny forrude, bilglas i Hinnerup billig pris

Ny forrude ? Østjysk Bilglas er billigst i Hinnerup

Ny forrude ? Vi er i Hinnerup hver dag

Vi kører hver dag i Hinnerup, så vi udskifter gerne forruden på din bil hos dig. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, hvilket betyder, at vi klarer det trælse papirarbejde med dit forsikringselskab. Det gælder uanset om der er tale om udskiftning af forruden eller reparation af stenslag.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Udskiftning af forrude ?

Langt de fleste reparationer af stenslag og udskiftning af forrude sker hos vore kunder i Hinnerup. Vi kører gerne ud til dig på din bopæl eller arbejdsplads.  Flere og flere vælger, at vi skal foretage monteringen af den nye forrude, mens de er på arbejde. Bilnøglerne henter vi blot i receptionen og så klarer vi udskiftning af forruden eller reparation af stenslaget på din parkeringsplads. Du behøver ikke at være ved bilen, mens reparationen foregår. Så bliver det ikke nemmere.

Hvad koster en ny forrude ?

Vi er så selvsikre på vore priser, at vi gerne skilter med dem. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering. Står din bil ikke på prislisten, så send os blot en mail eller ring på 40 16 16 52. Årsagen til at vi kan stille så lave priser, skyldtes at vi er en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder. Vi praler gerne med at hos Østjysk bilglas har vi landets billigste priser. Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Vi er billligst med ny forrude i Hinnerup 09/09/2019