Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Udskiftning af forrude i Galten

Vi udskifter forruder Galten

Stort set hver dag er vi  i Galten for at udskifte en forrude. Så vi kommer meget gerne forbi dig for at udskifte din forrude. Vi arbejder sammen samtlige danske forsikringsselskaber og derfor klarer vi dit bøvl med papirarbejde ift din bilforsikring. Det gælder uanset om der er tale om en udskfitning af forruden eller en reparation af stenslaget.

Udskiftning af forrude i Galten - pris

Montering af forrude på din bopæl

Langt hovedparten af alle vores reparationer af stenslag og udskiftning af forruder sker hos vore kunder. derfor er vi stort dagligt i Galten. Vi kommer gerne ud til dig og din bil på din bopæl eller arbejdsplads.  De fleste af vore kunder ønsker, at vi skal foretage reparationen af stenslaget eller udskifte forruden, mens de er på arbejde. Nøglerne til bilen henter vi blot i receptionen og så klarer vi udskiftning af forruden eller reparation af stenslaget på din parkeringsplads.  Du behøver slet ikke at være ved bilen, mens vi arbejder.

Hvad koster en ny forrude ?

Vi er ganske enkelt så stolte over vore priser, at vi meget gerne skilter med dem. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering til Ford, Citröen, Mazda, Toyota, VW, Skoda. Står din bil ikke på prislisten, så er det blot at sende os en mail eller give os et ring på 40 16 16 52. Årsagen til vore lave priser er enkel, vi er nemlig en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder.  Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  Udskiftning af forrude i Galten 15/12/2019