Vi udskifter forruder på alle bilmærker (Ford, Citroën, VW, Mazda, Opel, Skoda…)

Vi bruger kun kvalitets forruder til din Ford, Citroen, Skoda, Mazda, Hyundai eller Skoda !

Østjysk Bilglas er vi leveringsdygtig i alle typer bilglas; forrude, bagrude eller siderude og vi monterer på alle bilmærker. Lad os tage hånd om din Ford, Citroën, Hyundai, Skoda, Mazda eller helt tredje, så får du en ny forrude, bagrude eller siderude  i samme kvalitet, som på et væsentlig dyrere autoriseret værksted. Vi har et samarbejde med alle de førende bilglas importør i Danmark. Har du en specialbil, veteranbil eller en specialbygget racerbil, så klarer vi også den. Vi klarer alle typer af forruder.

Forrude til ford, opel, mazda, toyota, vw, skoda, hyundai, citroen

Vi monterer i hele stor Aarhus, Hinnerup, Hadsten, Galten og Hammel

Vi holder til i Aarhus og Hadsten. På vores værksted i Aarhus har du mulighed for at leje en lånebil for kun kr. 150,- pr dag. Men vi kører i hele Østjylland. Derfor kommer vi meget gerne ud til dig for at udskifte din forrude på din Ford, Skoda, Citroën, Hyundai eller Mazda eller helt tredje. Langt de fleste udskiftninger af forrude sker på en parkeringsplads enten på kundens bopæl eller arbejdsplads.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Vi anvender kun den bedste bilglas kvalitet

Reparation af stenslag, udskiftningen af forrude og bilglas kvaliteten, er noget som vi går ekstrem meget op i. Vi yder derfor 5 års garanti på monteringen af forruden på din Hyundai, VW, Ford, Citroën, Skoda eller Mazda

Hvad koster en ny forrude til en Mazda, Skoda, VW, Ford, Hyundai eller Citroën ?

Vi har nogle af landets billigste priser og hos Østjysk Bilglas kan du spare optil 40% – i forhold til at gå til et autoriseret værksted. Vi er så stolte af vores priser, at vi gerne skilter med dem. Årsagen til vores lave priser  skyldtes, at Østjysk Bilglas er en del af  Bilglas Gruppen. Det betyder, at vi har indgår i et større indkøbsfælleskab. ave priser.  På vores pris-side  har vi listet en pris-eksempler på en ny forrude til forskellige bilmærker; Ford, Mazda, Skoda, VW, Opel, Hyundai. Hvis dit bilmærke ikke fremgår af listen, så send os en mail eller giv os et ring på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude.

Stenslag pris

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Billlig ny forrude i Aarhus
Stenslag, bilglas, Bilglas i Hadsten billigst hos østjyske bilglas
Stenslag, Ny forrude, bilglas i Hinnerup billig pris
Stenslag, bilglas, Ny forrude Hammel
Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Ny forrude til din Ford, VW, Citroen, Opel eller….. 17/10/2019