Stenslag, bilglas, Ny forrude Hammel

Ny forrude i Hammel, så er Østjysk Bilglas billigst

Bor du i Hammel og skal have ny forrude?

I Hammel udskifter vi gerne forruden på din bil. Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber. Samarbejdet betyder, at vi klarer alt det trælse papirarbejde med forsikringselskabet. Det gælder uanset om der er tale om reparation af stenslag eller udskiftning af forruden.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Udskiftning af forrude ?

Vi kører hver dag i Hammel, da langt de fleste reparationer af stenslag og udskiftning af forrude sker hos vore kunder. Vi kører gerne ud til din bil på din arbejdsplads.  Flere og flere af vore kunder vælger, at vi skal foretage reparationen, mens de er på arbejde. Bilnøglen henter vi blot i receptionen og så klarer vi reparation af stenslaget eller udskiftning af forruden på din parkeringsplads.  Du behøver ikke engang at være ved bilen, mens reparationen foregår.

Hvad koster en ny forrude ?

Vi er så selvsikre på vore priser, at vi gerne skilter med dem. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering. Står din ikke på prislisten, så send os blot en mail eller ring på 40 16 16 52. Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude. Årsagen til at vi kan stille så lave priser, skyldtes at vi er en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder. Vi praler gerne med, at hos Østjysk bilglas har vi landets billigste priser.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Ny forrude? Vi er i Hammel hver dag 09/09/2019