Frosten kan ødelægge din forrude

Få stenslaget repareret i god tid

Stenslag kan betyde udskiftning af forrude !

Et stenslag kan oftest repareres. Men de færreste tænker over vigtigheden i at få stenslaget repareret hurtigt efter det er opstået. Særligt frosten er hård ved din forrude. En hård nattefrost kan betyde, at stenslaget kan slå en revne i din forrude. Når først forruden har slået en revne, så kan stenslaget ikke længere repareres og det betyder, at forruden skal udskiftes.

Hos Østjysk Bilglas reparerer vi gerne dit stenslag, mens du venter. Er uheldet ude og frosten har betydet, at stenslaget har slået en revne, så giver vi meget gerne et tilbud på udskiftning af forruden.

Vi er leveringsdygtig til alle bilmærker og får dagligt levering af forruder, hvis vi ikke har din forrude på lager.

ny forrude stenslag

Bilglas i Aarhus og Hadsten

Vi har værksted i Aarhus og Hadsten. På vores værksted i Aarhus har du mulighed for at leje en lånebil for kun kr. 150,- pr dag. Flere af vore kunder vælger i højere grad at udskiftningen af forruden på deres Ford, Skoda, Citroën, Hyundai eller Mazda skal ske hos hos kunden. Vi kører som regel ud på kundens arbejdsplads og skifter forruden på parkeringspladsen.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Bilglas kvalitet er altafgørende for os

Bilglas kvaliteten og i særdeleshed i montagen er noget, som vi går meget op i. Derfor yder vi også 5 års garanti for korrekt montering af forruden på din Ford, Citroën, Skoda, Hyundai, VW eller Mazda

Hvad koster en ny forrude til en Ford, Mazda, Skoda, VW, Hyundai eller Citroën ?

Hos Østjysk Bilglas er der mange penge sparet ved at få en ny forrude udskiftet hos os. Vi har af landets billigste priser på forruder. Det har vi, fordi vi er en del af Bilglas Gruppen. Vi skilter gerne med vores priser, fordi vi har ikke noget at skjule på den front. Du kan finde eksempler på vores priser her. Hvis din Ford, Mazda, Skoda, VW, Hyundai eller helt tredje bilmærker ikke står på listen, så er det blot at sende os pr. mail eller give os et ring på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude. Husk vi prismatcher, hvis du har fundet en lavere pris andetsteds.

Stenslag pris

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Billlig ny forrude i Aarhus
Stenslag, bilglas, Bilglas i Hadsten billigst hos østjyske bilglas
Stenslag, Ny forrude, bilglas i Hinnerup billig pris
Stenslag, bilglas, Ny forrude Hammel
Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  Stenslag og frosten er en dårlig kombination 23/11/2019