Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Ny forrude ? Så er Østjysk Bilglas billigst i Galten

Ny forrude ? Vi kører i Galten hver dag?

Vi kører hver eneste dag i Galten, så vi udskifter gerne forruden på din bil hos dig. Vores samarbejde med alle danske forsikringsselskaber betyder, at vi klarer det kedelige papirarbejde med dit forsikringselskab. Det gælder uanset om der er tale om reparation af stenslag eller udskiftning af forruden.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Udskiftning af forrude ?

Langt de fleste reparationer af stenslag og udskiftning af forrude sker hos vore kunder i Galten. Vi kører gerne ud til din bil på din arbejdsplads eller bopæl.  Flere og flere af vore kunder vælger, at vi skal foretage reparationen, mens de er på arbejde. Nøglerne til bilen henter vi som regel i receptionen og så klarer vi udskiftning af forruden eller reparation af stenslaget på din parkeringsplads.  Du behøver ikke at være ved bilen, mens reparationen foregår.

Hvad koster en ny forrude ?

Vi er så selvsikre på vore priser, at vi gerne skilter med dem. Årsagen til at vi kan stille så lave priser, skyldtes at vi er en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder. Vi praler gerne med at hos Østjysk bilglas har vi landets billigste priser. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering. Står din bil ikke på prislisten, så send os blot en mail eller ring på 40 16 16 52. Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Ny forrude ? Så er Østjysk Bilglas billigst i Galten 09/09/2019