Bilglas i Hinnerup

 

Velkommen til Østjysk Bilglas i Hinnerup

Stenslag eller ny forrude ?

Hos Østjysk Bilglas foretager vi alle typer af bilglas reparationer, fx. ny forrude, stenslag og bag- og sideruder. Vi samarbejder med alle de danske forsikringsselskaber, så vi klarer alt det praktiske papirarbejde.

Bilglas i Hinnerup

Vi kører meget gerne ud til dig i Hinnerup. Flere og flere vælger, at vi kommer ud for at reparere et stenslag eller montere en ny forrude. Det kunne for eksempel være på din bopæl i Hinnerup eller omegn eller på din arbejdsplads. Du behøver faktisk ikke at være ved bilen. Vi skal blot kunne komme ind i bilen og henter gerne bilnøglen i fx. receptionen.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Hvad koster en ny forrude ?

Hos Østjysk Bilglas har vi nogle af landets billigste priser. Det har vi, fordi vi er en del af Bilglas Gruppen. Det betyder også, at vi skilter gerne med vores priser. Vi er faktisk stolte over at kunne montere en ny forrude til den pris i Hinnerup, som vi stiller. Du kan finde eksempler på vores priser her. Hvis din bil ikke står på listen, så er det blot at kontakte os pr. mail eller på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude. Vi er endda så sikre på, at vi har de laveste priser, at vi selvfølgelig prismatcher.

Stenslag pris

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

Navn

Email

Mobil Nr.

Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

DANMARKS BILLIGSTE

Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

✅ Østjysk bilglas i Hinnerup – Stenslag eller ny forrude ? 08/17/2019