Stenslag, bilglas, Bilglas i Hadsten billigst hos østjyske bilglas

Er din forrude klar til vinteren ?

Stenslag og frost i forrude ?

Østjysk Bilsalg Hadsten anbefaler at få tjekket forrude inden vinteren sætter ind. Selv det mindste stenslag og frost kan betyde en ny forrude. Vi anbefaler derfor altid at slå vejen ind forbi os, hvis du kører rundt med et mindre stenslag. Det kan nok være, at stenslaget ikke sidder i synsfeltet og har ingen betydning i forhold til syn af bilen. Men hvis der først kommer frost, så kan stenslaget meget nemt begynde at løbe og blive til en lang revne, som ikke kan repareres.

stenslag eller ny forrude. Oestjysk bilglas er billigst i Aarhus

Stenslag eller udskiftning af forrude ?

Vores faste værksted ligger på Mågevej 25 i Hadsten, men husk at kigge ind selv med det mindste stenslag. Er stenslaget vokset og begyndt at revne, så kører vi gerne ud til din bil på din arbejdsplads eller bopæl.  Flere og flere vælger faktisk, at vi skal foretage reparationen, mens de er på arbejde.

Hvad er prisen på en ny forrude ?

Østjyske Bilglas i Hadsten er en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder. Vi er så selvsikre på vore priser, at vi gerne skilter med dem. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering. Står din ikke på prislisten, så send os blot en mail eller ring på 40 16 16 52. Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Stenslag og frost 18/11/2019