Sten og frost er din forrudes værste fjender

Et stenslag og frost er en dårlig kombination!

Vi ser mange biler, som har kørt rundt med et mindre og ubetydeligt stenslag. Selv små stenslag, som ingen betydning har for at få bilens synet. Men de færreste tænker over hvad frosten kan gøre ved selv det mindste stenslag. Frosten kan gøre, at stenslaget udvikler sig og i værste fald gøre at forruden få en revne. Det betyder, at stenslaget ikke kan repareres og der skal monteres en ny forrude. Nok er vi landets billigste til at udskifte en forrude, men at det trods alt langt billigere at få repareret stenslaget.

stenslag eller ny forrude. Oestjysk bilglas er billigst i Aarhus

Er uheldet ude ? så monterer vi i hele stor Aarhus, Hinnerup, Hadsten, Galten og Hammel

Vi holder til i Aarhus og Hadsten. Vores værksted i Aarhus har en lånebil, som du kan leje for kun kr. 150,- pr dag. Men vi kører i hele Østjylland. Derfor kommer vi meget gerne ud til dig for at udskifte din forrude på din Ford, Skoda, Citroën, Hyundai eller Mazda eller helt tredje. Langt de fleste udskiftninger af forrude sker på en parkeringsplads enten på kundens bopæl eller arbejdsplads.

Forrude i Aarhus til ford, opel, mazda, toyota, vw, skoda, hyundai, citroen

Vi anvender kun den bedste bilglas kvalitet

Reparation af stenslag, udskiftningen af forrude og bilglas kvaliteten, er noget som vi går ekstrem meget op i. Vi yder derfor 5 års garanti på monteringen af forruden på din Hyundai, VW, Ford, Citroën, Skoda eller Mazda.

Så husk at spørge os om en pris inden du kører din bil på et autoriseret værksted.

Hvad er prisen på en ny forrude til en Mazda, Skoda, VW, Ford, Hyundai eller Citroën ?

Hos Østjyske Bilglas har nogle af landets billigste priser og kan du spare optil 40% – ift. at gå til et autoriseret værksted. Vi praler gerne med vores priser og skilter gerne med dem. Årsagen til vores lave priser  skyldtes, at Østjysk Bilglas er en del af  Bilglas Gruppen. Det betyder, at vi har indgår i et større indkøbsfælleskab. ave priser.  På vores pris-side  har vi listet en pris-eksempler på en ny forrude til forskellige bilmærker; Ford, Mazda, Skoda, VW, Opel, Hyundai. Hvis dit bilmærke ikke fremgår af listen, så send os en mail eller giv os et ring på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude.

Stenslag pris

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Billlig ny forrude i Aarhus
Stenslag, bilglas, Bilglas i Hadsten billigst hos østjyske bilglas
Stenslag, Ny forrude, bilglas i Hinnerup billig pris
Stenslag, bilglas, Ny forrude Hammel
Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  Stenslag og frost ? 18/11/2019