Østjysk Bilglas kommer til dig i hele Aarhus, Galten, Hinnerup, Hammel og Hadsten

Så nemt er det at få ny forrude

Idag foretager vi faktisk hovedparten af vores reparationer hos vore kunder og vi er ofte i Galten, Hadsten, Hinnerup, Hammel og naturligvis i Aarhus. Det er faktisk ikke nødvendigt at du er ved bilen, når vi kommer. Vi skal naturligvis have adgang til bilen i form af nøglen eller bilen skal være ulåst. Vi er meget tit rundt på arbejdspladser i Århus, Galten, Hinnerup, Hammel og Hadsten, da det er den nemmeste måde for dig at få en ny forrude eller repareret et stenslag. Her henter vi som regel nøglen i receptionen eller lignende og foretager udskiftningen af forruden eller reparerer stenslaget på arbejdspladsens parkeringsplads.

Hvilke bilglas reparationer kan vi foretage hos dig ?

Vi kan foretage alle typer bilglas reparationer hos dig og det kan tilmed foregå udendørs. I Bilglas Gruppen anvender vi en særlig Sike Tack Pro lim, som kan anvendes udendørs og som har en kort hærdetid på kun 1 time. Så får du en ny forrude isat på din arbejdsplads kan du nemt kører hjem i bilen samme dag.
Vi behøver heller ikke adgang til strøm eller andet, da vores montør har alt med i bilen. Vi sørger selvfølgelig for at tage den ødelagte forrude med hjem, så den bliver miljømæssigt korrekt behandlet.

Hvad er prisen ?

Vi kører ud til dig mod et tillæg på kr. 250,00 (incl. moms). I Bilglas Gruppen kører vi udfra vores værksteder i Aarhus, Hadsten, Silkeborg, Herning, Aalborg og Randers i en radius af max 20 km. Vi kører gerne længere og så aftaler vi en god pris.

Sten eller ny forrude Aarhus, Hadsten, Galten, Hinnerup, Hammel

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset. For at kunne lave den bedst mulige montering hos dig, er det vigtigt at bilen er tør og fri for vand/is/sne. Samtidig ønsker vi ikke at montere, hvis temperaturen er under 10 grader. For at kunne løfte en forrude på plads kræver det, at der er 2 meter frirum foran bilen, når vi kommer ud.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ✅ Vi kommer til dig for at skifte forrude eller reparerer stenslag 14/08/2019