Billlig ny forrude i Aarhus

Et stenslag vokser nemt

Du kender sikkert lyden af et stenslag

BANG! jeg får altid et kæmpe chok, når jeg hører en sten rammer forruden og sætter et kedeligt aftryk på mit frie udsyn.
Efter chokket begynder en naturlig ærgrelse over stenslaget – og usikkerheden om, hvor galt det egentlig står til. Skal ruden skiftes, eller kan jeg bare køre videre?
I mange tilfælde kan man være heldig, at stenen ikke er gået gennem det yderste lag glas. Den type stenslag kalder vi en nist, og den kan man roligt køre videre med. Oftest har man dog ikke set det værste endnu, når man kigger på stenslaget første gang. Hvis stenen er gået igennem det første lag glas, vil det nemlig slå revner og vokse med tiden.

Stenslag eller udskiftning af forrude i Aarhus

Stenslag og en 2 krone ??

Hvis stenslaget er gået gennem det første lag glas, men stadig er mindre end en 2-krone, kan vi hos Østjysk bilglas som regel reparere det uden at skulle udskifte forrude. Det gælder også, hvis stenslaget har slået lidt revner.
Men det handler om at være hurtig. Så snart revnerne har vokset sig større end en 2-krone, er der nemlig ingen vej tilbage …. det betyder nemlig en udskiftning af forruden.
Der er især to ting afgørende for, hvor lang tid man har.
– Skiftende, høje og lave temperaturer får forruden til at udvide sig. Her taler vi både om frosten og varme somre. Fx. ser vi hos Østjysk Bilglas at en meget varm sommer medfører, at der er rigtig mange stenslag, som slår revner, og derfor også mange forruder, der skal udskiftes.

Hvad er prisen på en ny forrude ?

Vi er ganske enkelt så stolte over vore priser, at vi meget gerne skilter med dem. På vores prisliste kan du finde et stort udvalg af nye forruder incl. montering til Ford, Citröen, Mazda, Toyota, VW, Skoda. Står din bil ikke på prislisten, så er det blot at sende os en mail eller give os et ring på 40 16 16 52. Årsagen til vore lave priser er enkel, vi er nemlig en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder.  Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Stenslag pris

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  Et stenslag kan nemt vokse til en udskiftning af forruden 25/12/2019