Stenslag, bilglas, Ny forrude i Galten

Østjysk Bilglas er billigst i Galten, hvis frosten har ødelagt frontruden.

Er uheldet ude og frosten har ødelagt din forrude ?

Vi kører hver dag  i Galten, så vi kommer gerne forbi på din adresse. Frosten har det med at ødelægge mange forruder. Særligt går det udover de forruder, som har et mindre stenslag. Her kan frosten forudsage, at stenslaget udvider sig og kan nemt slå en revne i forruden.

Derfor er det en god ide at få tjekket foruden for selv de mindste stenslag og få dem repareret mens det stadig kan gøres.

Så kører du rundt med et stenslag i forruden, så anbefaler vi at få ordnet stenslaget inden vinteren sætter ind. Godt nok har vi landets billigste priser på udskiftning af ny forrude, men det er stadig langt billigere at få repareret et stenslag.

Ny forrude eller stenslag i Galten

Vi udskifter forruden kan nemt ske hos dig i Galten

Langt de fleste reparationer af stenslag og udskiftning af forruder sker hos vore kunder – vi kører derfor hver dag i  Galten. Vi kommer derfor gerne forbi din adresse eller din arbejdsplads for at udskifte forruden.  De fleste af vore kunder foretrækker, at vi foretager reparationen af stenslaget eller udskifte forruden, mens de er på arbejde. Nøglerne til bilen henter vi gerne i receptionen og så klarer vi udskiftning af forruden eller reparation af stenslaget på din parkeringsplads.  Du behøver slet ikke at være ved bilen, mens vi arbejder.

Hvad koster en ny forrude ?

Vi skilter meget med vores priser. På vores prisliste kan du finde et udvalg af montering af nye forruder til Ford, Audi, BMW, Citröen, Mazda, Toyota, VW, Skoda. Kan du ikke finde din bil i prislisten, så send os en mail eller give os et ring på 40 16 16 52. Årsagen til vore lave priser er enkel, vi er nemlig en del af Bilglasgruppen – det betyder, at vi køber stort ind til fordel for vore kunder.  Husk! vi prismatcher, hvis du har fået en billigere pris på samme forrude.

Reparation af stenslag

Rigtig mange stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres ? Så send os et billed af stenslaget på SMS 40 16 16 52,  så kan vi fortælle dig om stenslaget kan repareres. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt det trælse papirarbejde overfor dit forsikringsselskab.

Bilglas kvalitet betyder meget for os

Vi går meget op i bilglas kvalitet og i særdeleshed i montagen. Derfor yder vi 5 års garanti for korrekt montering af bilglasset.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  Frost kan betyde ny forrude ? 18/11/2019