Bilglas og ny forrude i favrskov

Få ordnet din forrude inden frosten sætter ind

Et stenslag og frost kan betyde ny forrude ?

De færreste tænker over, hvad frosten kan gøre ved selv det mindste stenslag i en forrude. Vi ser ofte, at frosten gør at stenslaget pludselig udvider sig og i værste fald slår en revne. Hvis et stenslag først er revnet, så er der ingen vej tilbage andet end at udskifte forrude.

Hos Østjysk Bilglas i Favrskov foretager vi alle typer af bilglas reparationer incl en ny forrude, hvis frosten har forudsaget en revne i stenslaget. Vi samarbejder også med danske forsikringsselskaber, så det kedelige papirarbejde ordner vi.

Østjysk Bilglas i Favrskov

Vi kører meget gerne ud til dig i Favrskov. Flere og flere vælger, at vi kommer ud for at reparere et stenslag eller montere en ny forrude. Det kunne for eksempel være på din bopæl i Hinnerup, Hammel eller omegn eller på din arbejdsplads.

stenslag forrude

Er en ny forrude dyr ?

Hos Østjysk Bilglas har vi nogle af landets billigste priser. Det har vi, fordi vi er en del af Bilglas Gruppen. Det betyder også, at vi skilter gerne med vores priser. Vi er faktisk stolte over at kunne montere en ny forrude til den pris i Favrskov, som vi stiller. Du kan finde eksempler på vores priser her. Hvis din bil ikke står på listen, så er det blot at kontakte os pr. mail eller på 40 16 16 52, så finder vi prisen på din nye forrude. Vi er endda så sikre på, at vi har de laveste priser, at vi selvfølgelig prismatcher.

Stenslag pris

Kan et stenslag repareres ?

Langt de fleste stenslag kan repareres. Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres, så er du meget velkommen til at kontakte os eller tage et billed af stenslaget med din mobiltelefon og herefter maile billedet til os. Ca 2/3 af alle vore kunder får deres stenslag dækket af deres forsikring. Det kan derfor være en god ide at tjekke din bilforsikring. Er du dækket, så ordner vi alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab.

Få et uforpligtende tilbud!

Udfyld kontaktformularen herunder og få et uforpligtende tilbud på reparation af stenslag eller udskiftning af din bilrude. Oplys bilmærke, model, årgang, antal døre, rudens farve, om der er varme i forruden og om der er regnsensor…

  Navn

  Email

  Mobil Nr.

  Din forespørgsel - gerne registreringsnummer

  DANMARKS BILLIGSTE

  Østjysk Bilglas er en del af Bilglasgruppen.dk, og vi har Danmarks laveste priser på reparation og udskiftning af autoglas. Bilglasgruppen.dk er en sammenslutning af flere værksteder, og vi dækker i dag størstedelen af Midt-, Øst- og Nordjylland.

  ☎️ Ring 40 16 16 52 og få din pris på en ny forrude 18/11/2019